Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtartja kölcsönjátékosát a Juventus – sajtóhír

A minap az év amerikai játékosának megválasztott fiatal középpályást a Juventus egybehangzó sajtóértesülések szerint a kölcsönszerződése végeztével is meg kívánja tartani…

 

A Calciomercato és a Tuttomercatoweb egybehangzó információi szerint a Juventus csapata meghozta döntését, mely szerint a mostani kölcsön lejárta után mindenképpen végleg meg fogja vásárolni Weston McKennie játékjogát a Schalke 04 csapatától.

A torinói klub múlt nyáron 4.5 millió euróért vette kölcsön a tehetséges játékost, végleges megvásárlására pedig további 18.5 millió euró ellenében van lehetőségük, melyet három részletben fizethetnek ki.

A 22 éves amerikai válogatott középpályás 2016-ban került a gelsenkircheniek akadémiájára, majd 2017-től már a felnőtteket erősítette, azóta 91 meccsen összesen 5 gólt szerzett a csapat mezében, ebből hármat a legutóbbi szezonban. A Juventusban nem feltétlen látványos, amit csinál, noha egy szép gólt már szerzett a szezonban, de leginkább a középpálya nélkülözhetetlen alapemberének számít hatalmas munkabírása révén.

McKennie a nemzeti csapatban 21 meccsen már hatszor talált be, múlt nyáron fiatal kora ellenére a Mexikó elleni Gold Cup-döntőben az USA csapatkapitánya lehetett.