Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: idegenbeli sikerével élre állt az Inter – videóval

A Juventus keddi veresége után az Inter veronai látogatásával vette kezdetét az olasz bajnokság (Serie A) idei utolsó fordulójának szerdai játéknapja…

 

Az Inter csapata érvényre juttatta a papírformát, és 2-1-re győzött a Hellas Verona vendégeként, mellyel átvette a vezetést a Serie A-ban. A milánói gárda Christian Eriksen nélkül látogatott a Rómeó és Júlia városába, és az első félidőben hiába játszott mezőnyfölényben, Martínez nagy helyzetét leszámítva, melynél Silvestri kapus hárított, nem igazán tudott veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt. A szünet után szép lassan egyre rámenősebben kezdett el játszani az Inter, és hamarosan meg is lett az eredménye Lautaro Martínez gólja révén, aki Hakimi jobb oldali beadása után a kapufa segítségével bombázott kapásból a hálóba. Mindössze tíz perc múlva jött az egyenlítés, Ivan Ilic első Serie A-s gólját szerezte, miután közvetlen közelről kihasználta Handanovic és Skriniar elképesztő bizonytalanságát. A szlovák védő hamar javította hibáját, hiszen  újabb bő öt perccel később Milan Skriniar visszaszerezte az előnyt a milánóiak számára, miután Brozovic beadását fejelte a hálóba.

Sorozatbeli hetedik bajnoki meccse megnyerésével a Serie A élére állt az Inter, két ponttal megelőzve az este a Laziót fogadó városi rivális AC Milan együttesét.

Hellas Verona – Inter 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Ilic (63.) ill. L. Martínez (52.), Skriniar (69.)

 

A 14. forduló eddigi eredményei

Crotone – Parma 2-1
Juventus – Fiorentina 0-3
Hellas Verona – Inter 1-2

A 14. forduló további programja

Szerda
20:45 AC Milan – Lazio (Digi Sport 1)
20:45 AS Roma – Cagliari (Digi Sport 3)
20:45 Bologna – Atalanta
20:45 Napoli – Torino
20:45 Sampdoria – Sassuolo
20:45 Spezia – Genoa
20:45 Udinese – Benevento

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye