Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan ki veszi át a Schalke irányítását!

Egybehangzó német sajtóértesülések szerint Christian Gross veszi át a német olvanalban (Bundesliga) szereplő Schalke irányítását az ünnepek után.

A Bild és a Ruhr Nachrichten információ szerint Christian Gross veszi át az ünnepek után az élvonalban utolsó helyen álló Schalke vezetését. A szakvezető megbizatása a szezon végéig szól. A 66 esztendős tréner idén már a 4. edzője lesz a gelsenkircheni csapatnak, miután korábban David Wagner és Manuel Baum munkáját is megköszönték, jelenleg pedig átmenetileg Huub Stevens irányítja az együttest.

A Schalke január 17-e óta nem tudott a Bundesligában győzelmet aratni, összességében már 29 forduló telt el a legutóbbi sikerük óta. A német rekordot a Tasmania Berlin gárdája tartja, amely 31 meccset játszott le győzelem nélkül az 1960-as években. A “királykékek” még nincsenek reménytelen helyzetben, hiszen az osztályozót jelentő 16. helytől 6 ponttal vannak lemaradva.

Gross edzői pályafutása során trenírozta már a Grashoppers, a Tottenham, a Basel, a Stuttgart és a Young Boys gárdáját is, az utóbbi években pedig Szaúd-Arábiában és Egyiptomban dolgozott.