Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megnevezte vezetőedzőjét a Budapest Honvéd – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) téli szünetében az utolsó bennmaradó helyét elfoglaló Budapest Honvéd csapata megnevezte a december elején kirúgott Bódog Tamás hosszabb távú utódját…

 

A Budapest Honvéd együttese a keddi napon közölte, hogy a csapatot rövid időn belül már másodszor ideiglenesen átvevő Pisont Istvánra bízza a csapat irányítását a 2020-2021-es idény hátralévő részére.

A csapat egykori játékosa tavasszal Magyar Kupa-győzelemig vezette a csapatot, a bajnokságban pedig ötödik lett vel a gárda. Decemberben egy rendkívül nehéz időszakban vállalta megbízott vezetőedzőként az őszi szezonból hátralevő négy meccset, amelyeken hét pontot szerzett a Honvéd, és végül elmozdult a kiesést jelentő helyekről. Az 50 éves szakember irányításával a Honvéd jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést az NB I tavaszi folytatására.

Korábban arról számolt be a hazai sportsajtó, hogy Horváth Ferenc vagy Kuttor Attila közül kerülhet ki a kispestiek új mestere, ám a vezetőség választása végül az eddigi megbízott edzőre esett.