Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Marseille is érdeklődik a Napoli támadója iránt!

Olasz sajtóértesülések szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Marseille alakulata konkrét ajánlatott tett a Napolinak Arkadiusz Milik játékjogáért.

A Corriere dello Sport értesülései szerint a Marseille gárdája 10 millió eurós ajánlatot tett Arkadiusz Milik játékjogáért a Napolinak. A lengyel csatárnak számos kérője van, az Atletico Madrid, a Juventus és az Inter együttese figyeli őt a legkitartóbban. A 26 esztendős támadónak a szezon végén lejár a szerződése, így a nyáron már ingyen is meg lehetne szerezni őt. A beszámolók alapján a Juventus és az Inter megvárná a nyarat, az Atletico és a Marseille viszont hajlandó lenne érte fizetni a tél folyamán. A Napoli legalább 15-18 millió eurót szeretne kapni a támadóért, így minden bizonnyal nem fogják elfogadni a franciák ajánlatát, ami a 10 millió euró mellett bizonyos bónuszokat is tartalmazna.

Milik ebben a szezonban egyetlen mérkőzésen sem kapott szerepet az olasz gárda színeiben. Karrierje során 122 alkalommal öltötte magára a Napoli mezét, amelyeken 48 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.