Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia válogatottat szerződtetett a rekordbajnok

Meglepő igazolást jelentett be a CSKA Szófia együttese. A bolgár csapat leigazolta a féléve csapat nélküli 4-szeres francia válogatott Mapou Yanga-Mbiwát.

A korábban a Newcastle Unitedben és Rómában is játszó labdarúgó, az elmúlt öt évben Lyonban játszott, ahol a nyáron lejáró szerződését nem hosszabbították meg. Azóta nem volt csapata.

A CSKA egy igazán rutinos játékost tudott megszerezni, a 31 éves belsővédő 21 BL mérkőzésen lépett pályára, de a PL-ben is van 37 meccse, a Serie A-ban 28-szor játszott, Franciaországban pedig több mint 170 meccsen szerepelt.
Yanga-Mbiwa 4-szer szerepelt a francia válogatottban 2012-ben 2 VB-selejtező mérkőzésen lépett pályára, ezen kívül még 2 felkészülési mérkőzésen játszott a francia nemzeti csapatban.

A CSKA 31-szer volt bolgár bajnok, ami rekordnak számít az országban, viszont legutóbb 2008-ban tudta megnyerni a bajnokságot. A Ludogorets 2012-es egyeduralmával ők sem tudnak mit kezdeni, azonban most újra szeretnének visszaülni a bolgár trónra. A bolgár legenda Hristo Stoichkov is a klub résztulajdonosai között van.

A szófiai csapat jelenleg harmadik a bajnokságban 6 ponttal lemaradva a listavezető Ludogorets mögött.