Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Közel-Keleten folytathatja pályafutását a Manchester Unitednél kölcsönben lévő támadó! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a jelenleg a Manchester Unitednél kölcsönben lévő Odion Ighalo iránt katari és szaúd-arábiai klubok érdeklődnek.

A Sky Sports értesülései alapján katari és szaúd-arábiai csapatok csábítanák magukhoz Odion Ighalót. A nigériai támadó jelenleg a Manchester Unitednél szerepel kölcsönben, játékjogát a Shanghai Shenhua birtokolja. A “Vörös Ördögökhöz” tavaly januárban került, eredetileg a 2020-as szezon végéig, ám végül sikerült január 31-ig meghosszabbítani a kölcsönszerződését. Ighalo az előző idényben lendíteni tudott a Manchester United szekerén, 19 találkozón 5 gólt és 1 gólpasszt hozott össze. Ebben a szezonban viszont Edinson Cavani érkezésével teljesen a perifériára szorult és csak elvétve jut némi szerephez. A beszámolók szerint kölcsönszerződése lejártával a Shanghai sem tartana ígényt szolgálataira, így könnyedén összejöhet a közel-keleti kaland.

Ighalo ebben a szezonban mindössze 4 találkozón lépett pályára a Manchester United színeiben, 157 perc erejéig. Ez idő alatt gólt és gólpasszt sem jegyzett.