Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet korábbi klubjához az Arsenal hátvédje! – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint hamarosan ismét a Genoa gárdájánál köthet ki az Arsenal hátvédje, Sokratis Papastathopoulos. A görög védő iránt Törökországból is érdeklődnek.

Úgy tűnik, hogy Mikel Arteta nagytakarítást tart az Arsenal védelmében. A téli átigazolási időszakban ugyanis már két védőjét is kölcsönadta  a spanyol mester. Sead Kolasinac a Schalkéhoz került vissza, míg William Saliba már hivatalosan is a Nicenél kötött ki. A mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint hamarosan eldőlhet egy 3. hátvéd, Sokratis sorsa is, akire abszolút nem számít Arteta ebben a szezonban. A beszámolók alapján a védőt tárt karokkal várja a Genoa és a Fenerbahce gárdája. A görög hátvéd pályafutása kezdeti szakaszában, 2008 és 2010 között már volt a Genoa futballistája, mielőtt a Milanhoz igazolt. Romano szerint a 32 esztendős játékos sorsa heteken belül el fog dőlni.

Sokratis 2018 nyarán került az “Ágyúsokhoz” a Borussia Dortmundtól. A londoniak mezét eddig 69 alkalommal öltötte magára, amelyeken 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban már egyszer sem kapott lehetőséget az Arsenal felnőttei között. Aktuális szerződése a 2021-es idény végén jár le. Piaci értékét 4 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.