Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Pérez a bíboros, a pápa és a király egyszerre”

A visszavonulása óta már több mint két év eltelt, ám továbbra is kíméletlen stílusa jellemzi Antonio Cassanot. A korábbi olasz válogatott támadó a minap karrierjének Real Madriddal kapcsolatos korszakáról szólott.

Cassano a minap egykori játékostársával, Christian Vierivel szerepelt egy Twitch adásban. A két sztár remek és érdekes szócsatát, eszmecserét folytatott egymással. A még mindig csak 38 esztendős Cassano játékosként is igazi fenegyerek volt, így most sem felejtkezett meg arról, hogy odamondogasson valakinek a múltjából.

A hét olasz klubnál (Bari, Roma, Sampdoria, Milan, Inter, Parma, Hellas Verona) is megfordult támadó a Real Madrid mindenható elnökéről, Florentino Pérezről ejtett néhány szót:

„A Real Madrid mindentől különbözik. Ebben a pillanatban Florentino a pápa, a király és a bíboros is egyben. Ha úgy dönt, hogy felajánlja neked, hogy lehet egy másik csapatod, akkor ő dönt arról, hogy maradhatsz-e. Modric-nak menni kellett, de mégis maradt, és megnézhetjük, hogy ki nyerte az Aranylabdát. Florentino volt az, aki Messivel versenyzett az Aranylabdáért, nem pedig Cristiano Ronaldo.”

– utalt a Real elnökének óriási hatalmára, Cassano.