Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ciprus: Szalai Attila góllal vette ki a részét a fölényes sikerből

Ahogyan arról beszámoltunk, a ciprusi bajnokság szerdai “magyar” rangadóján az Omonia Nicosia gárdája 2-1-re legyőzte az addigi éllovas Apollon Limasszol gárdáját, amely ezúttal a javításra készült…

A ciprusi élvonal 19. fordulójában az Apollon Limasszol együttese a papírformának megfelelően, 4-1-es győzelmet aratott idegenben az utolsó előtti helyet birtokló Achnas ellen. Az első félidő még kiegyenlítetten alakult, és a favorit csak közvetlenül a szünet előtt szerezte meg az első gólját, majd a második félidő elején éppen Szalai Attila találatával növelte előnyét, és döntötte el gyakorlatilag a mérkőzést, amely végül fölényes eredménnyel ért véget. A bajnoki címre törő együttes ezzel visszavette vezető helyét a bajnokság élén, miután a két legnagyobb rivális, az AEL és az Omonia ikszelt egymással.

A 22 esztendős magyar válogatott hátvéd bajnokságbeli 15. pályára lépése alkalmával a második gólját szerezte, az elsőt még a második fordulóban regisztrálta, és javítani tudott a hétközi öngólja okozta kellemetlenséget követően.

Achnas – Apollon Limasszol 1-4 (0-1)
Gólszerzők: Kostovski (70.), ill. Pittas (42., 79.), Szalai A. (57.), Matei (77. – büntetőből)

A bajnokság aktuális állása