Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályból hozna támadót az Everton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton gárdája egy csere keretein belül szeretné megszerezni a Bournemouth támadóját, Joshua Kinget.

Több élvonalbeli alakulat is érdeklődik a Bournemouth támadója, Joshua King iránt. A norvég csatár szerződése az idény végén lejár aktuális csapatánál, így ez az utolsó esélye a “Cseresznyéseknek”, hogy némi ellenértéket kapjanak érte. A beszámolók alapján a West Ham United és a West Brom is érdeklődik a 28 esztendős futballista iránt, de a Sky Sports legfrissebb értesülései szerint az Everton is beszállt a harcba. Carlo Ancelotti ugyanis szeretné mélyíteni variációs lehetőségeit a támadósorban és az olasz mester Kingben látja a megoldást. A liverpooliak ráadásul egy cserével szeretnék megoldani a transzfert, ugyanis King ellenértékeként egy hátvédet adnának Jarrad Branthwaite vagy Jonjoe Kelly személyében, amire a Bournemouth hajlana is.

Joshua King 2015 nyara óta erősíti aktuális csapatát, amelynek színeiben 179 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 52 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Ebben az idényben 9 meccsen kapott szerepet, 2 találat és 1 assziszt a mérlege.