Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Sokat kell még javulnunk!”

Mint ismert, Mauricio Pochettino megszerezte első győzelmét a PSG vezetőedzőjeként. Az argentin tréner a következőképpen értékelte csapata Brest elleni teljesítményét. 

Már legutóbbi nyilatkozatában is a fejlődésről beszélt Pochettino, aki újfent azt hangsúlyozta, hogy csapatának sokat kell még javulnia.

“Elégedettek lehetünk a győzelemmel, hiszen megdolgoztunk érte. Idő kell még, hogy minden úgy működjön, ahogyan azt szeretnénk, éppen ezért is igaz, hogy sok mindenben kell még javulnunk. A legfontosabb, hogy folytassuk azt a magas színvonalú munkát, amit elkezdtünk.” – Fogalmazott a PSG trénere, aki újfent kitért az ezúttal is gól nélkül maradó Kylian Mbappéra.

“Jól játszott, meg voltak a lehetőségei a kapu előtt, de a gól nem jött össze neki.Ettől függetlenül jó meccs volt, és ha így folytatja a gólok is jönni fognak.” – Így Pochettino, aki már a Marseille elleni, szerdai ‘klasszikusra’ (Le Classique, a francia Szuperkupa döntőjét játsszák a csapatok – a szerk.) is hangolódott: “Különleges meccs lesz mindannyiunk számára. Tudom, mit jelent egy Marseille elleni derbi, ahol a győzelem az elfogadható. Remélhetőleg jó meccsünk lesz, egy nagyon jó ellenféllel szemben.”