Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb török nagycsapat vinné a magyar hátvédet – sajtóhír

Török sajtó beszámolók szerint a Galatasaray korábbi érdeklődése mellett a Fenerbahce személyében egy másik kultikus török sztárcsapat is kiszemelte magának a magyar válogatott hátvédjét…

A török A Spor nevű oldal információi szerint a Fenerbahce tervei között szerepel a védelem megerősítése a januári átigazolási időszakban, ennek érdekében pedig a magyar válogatott fiatal hátvédje, Szalai Attila neve is szerepel a lehetséges érkezők között.

A ciprusi Apollon Limasszol 22 éves védője az elmúlt hétvégén góllal vette ki a részét listavezető csapata fölényes sikeréből, összességében pedig a mostani idényben 19 tétmérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett és három gólpasszt adott.

A Mezőkövesdről másfél éve Ciprusra szerződő 192 centiméter magas belső védő a mostani idényben 18 tétmérkőzésen három gólt szerzett, és három gólpasszt adott az Apollonban, szerződése 2023 nyarán jár le a ciprusi klubnál. A magyar válogatottban 2019 novemberében, az Uruguay elleni stadionavatón mutatkozott be, azóta összesen nyolc mérkőzésen lépett pályára a nemzeti együttesben, s mára a védelem alappillérévé vált Marco Rossi nemzeti csapatában.