Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: két nagy visszatérő a csúcsrangadóra

A Juventus múlt vasárnap esti győztes mérkőzése alatt az olasz bajnoki címvédőnek több kényszerű cserét is végre kellett hajtania sérülésekből kifolyólag, a három kiesőből ketten azonban minden bizonnyal a következő fordulóban már újra pályára léphetnek…

 

A torinói illetőségű Tuttosport a csütörtöki napon megerősítette, hogy Federico Chiesa és Weston McKennie sérülése ellenére újra edzésbe állt, és minden valószínűség szerint mindketten bevethetőek lesznek a Juventus csapatában a vasárnap esti várva várt Derby d’Italia alkalmával az Inter ellen.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Sassuolo elleni győzelem során a fentebb említett két játékos kisebb sérülése mellett viszont térdszalag-problémái miatt hetekre elvesztették Paulo Dybalát, így egy neves hiányzója egészen biztosan lesz Andrea Pirlo csapatának a milánóiak elleni csúcsrangadón.

A Juventus csapata szerda este meglehetősen felforgatott összeállításban hosszabbítás után harcolta ki a továbbjutást a Genoa ellen a Coppa Italia nyolcaddöntőjében.

Ami a bajnokságot illeti, a címvédő a negyedik helyen egyel kevesebb játszott mérkőzéssel négy pont lemaradásból követi soron következő ellenfelét, a második helyet birtokló Nerazzurit a Serie A 17. fordulóját követően.