Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nem javul a helyzet, újabb mérkőzést halasztottak el – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Aston Villa a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Premier League döntéshozói úgy határoztak, hogy a birminghamiek Everton elleni találkozójára nem az eredetileg kitűzött időpontban kerül sor.

A meccshalasztás indokai ismertek: a Villa felnőttkerete továbbra sem tud kiállni, ugyanis néhány csapaton belüli pozitív koronavírusteszt miatt az összes játékos kénytelen elkülönítve élni egy ideig. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a találkozót mikor fogják bepótolni a liverpooliakkal szemben.

Az Oroszlánok ugyanakkor azt is tudatták közleményükben, hogy a hasonló okokból elhalasztott Aston Villa–Newcastle United összecsapást január 23-án, szombaton fogják megrendezni – legalábbis abban az esetben, ha minden a tervek szerint alakul.

A Villa helyzetét igencsak megnehezíti a járvány, hiszen Dean Smith gárdájának sorra maradnak el a meccsei. Néhány nappal ezelőtt az utánpótláskeret szerepelt a Liverpool elleni FA-kupa-meccsen, amelyen a korosztályos magyar válogatott kapus, Onódi Ákos védte bordó-kékek kapuját.