Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marseille: a Premier League-ből érdeklődnek a középpályásért – sajtóhír

A francia együttes árcédulát akasztott középpályásának a nyakára, akiért Premier League csapatok harcolhatnak meg a következő napokban.


Az Olympique de Marseille beárazta játékosát, Morgan Sansont, francia sajtóértesülések szerint. A Ligue 1 jelenlegi hatodik helyezett csapata 35 millió euróban határozta meg egyik legjobbjának az árát, akitől már a januári transzfer időszakban megválhatnak.

A 26 éves irányító középpályásért a legkomolyabb érdeklődő az Aston Villa, ahol szükségét érzik egy irányító szerződtetésének. A hírek szerint a West Ham United és a Newcastle United is szeretné a soraiban tudni, sőt, a források úgy tudják, hogy a Szarkák már meg is kezdték a tárgyalásokat a francia együttes képviselőivel.

Sanson 2017 januárjában csatlakozott a Marseillehez a Montepllier együttesétől mindössze 9 millió euróért, ennek következtében nagy hasznot húzhatnak a labdarúgóval. A francia játékos három és fél év alatt 156 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 25 gólt és 22 gólpasszt jegyzett.