Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Amerikai jobbhátvédet igazolt a Ferencváros – HIVATALOS

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros együttese a hétfői napon megerősítette, hogy szerződtette a norvég Molde amerikai jobbhátvédjét…

 

A Ferencváros együttese a hétfő délutáni órákban hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy szerződtette a norvég bajnok Molde csapatának amerikai jobbhátvédjét, Henry Wingót, akinek lehetséges érkezéséről már hetek óta cikkezett a nemzetközi sajtó.

A 25 éves mindkét szélen és középpályásként is bevethető bekk az aktuális idényben három BL-selejtezőn és öt Európa-liga-csoportmeccsen lépett pályára az ősszel. Wingo remekül szerepelt az El-csoportmeccseken, csapata pedig 10 pontjával a második helyen továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba.

A zöld-fehérek vezetői a két csapat egymás elleni, norvégiai BL-selejtezőjén figyeltek fel a játékos fáradhatatlan munkabírására. Wingo a 2020-as norvég bajnoki idényben húsz találkozón lépett pályára, ezeken két gólt szerzett, csapata ezt a kiírást ezüstérmesként zárta a Bodö/Glimt mögött. A Moldét megelőzően az MLS-ben szereplő Seattle Sounders csapatával is bajnoki címet ünnepelhetett.