Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: szabadúszó középhátvéd érkezhet a csapathoz – sajtóhír

A Vörösök mindenképpen szerződtetni szeretnének egy középhátvédet a téli átigazolási időszakban, miután Klopp belátta, hogy mégis szükség van rá. 


Liverpool a szabadúszó Ezequiel Garay igazolását véglegesítheti a napokban, spanyol sajtóértesülések szerint.

Az argentin védő nyár óta klub nélkül van, legutóbb négy évig a Valencia labdarúgója volt, azonban a válságba kerülő spanyolok inkább megváltak tőle, így az ő fizetésével is beljebb kerültek anyagilag. A 34 éves játékost ezt követően több csapat is megkörnyékezte, de egyikőjükkel sem sikerült megegyezni. Most azonban a Premier League címvédőjével egyre közelebb a megállapodás a hírek szerint.

A Liverpoolnál az egész szezonra kiesett Virgil van Dijk, de Joe Gomezre sem számíthat egy jó ideig Jürgen Klopp mester. A harmadik számú belsővédő, Joel Matip pedig teljesen kiszámíthatatlan, az egyik mérkőzésen bevethető, a másikon pedig már nem. Ennek következtében érthető, hogy középhátvédet szeretne igazolni az angol gigász. Az elmúlt hetekben arról volt szó, hogy nem szerződtetnek senki a posztra, de végül a német szakember belátta, hogy mégiscsak kelleni fog egy rutinos labdarúgó a védelem tengelyébe.