Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid edzője elkapta a koronavírust – HIVATALOS

Nem elég, hogy már a szurkolók bizalmát elvesztette és a csapat is gyengébben teljesít mostanában, még az ág is húzza a Real Madrid vezetőedzőjét. A szakember már két hete karanténba került, mert kapcsolatba került egy koronavírus-fertőzöttel, akkor azonban még visszatérhetett negatív tesztje miatt, most azonban ő is elkapta a vírust…

A Király-kupából kieső Real Madrid együttese a pénteki napon hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy a csapat vezetőedzője, Zinédine Zidane legutóbbi koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott, ezért ismét karanténba került, és biztosan nem tarthat a csapattal a szombati, Deportivo Alavés elleni bajnoki mérkőzésre.

A madridi egyesület rövid közleményében csak annyi szerepel, hogy a francia tréner megfertőződött a vírussal, miközben a spanyol sajtó úgy tudja, Zidane-t segítője, David Bettoni helyettesíti a közeljövőben, amíg a vezetőedzőnek elkülönítésben kell tartózkodnia. Természetesen majd a betegség lefolyásától függ az, hogy mikor térhet vissza a kispadra, de az előírásoknak megfelelő elkülönítési időszakban biztosan nem csatlakozhat a csapathoz.

A spanyol bajnokság (La Liga) címvédője 18 forduló után a második helyen hét pont hátrányból követi a nála egyel még mindig kevesebb mérkőzést játszó éllovas Atlético Madrid gárdáját. Az elmúlt hetekben mutatott mérsékelt eredményesség miatt pedig már a tréner leváltása is szóba került a világsajtóban.