Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos argentin szélsőt igazolt a Celta Vigo – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Celta Vigo csapata a szombati napon megerősítette egy új labdarúgó érkezését, aki az idény közben kinevezett argentin vezetőedző kifejezett kérésére érkezett a klubhoz…

 

A spanyol bajnokság (La Liga) középmezőnyében tanyázó Celta Vigo együttese a minap hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg Augusto Solari érkezését, aki a múlt november kinevezett Eduardo Coudet előző állomáshelyétől, az argentin Racing Clubtól érkezett a galíciaiakhoz.

A 29 éves argentin szélső eddig kizárólag hazájában játszott, a patinás River Plate csapatában nevelkedett, majd 2017-től mostanáig szolgálta előző csapatát, mellyel 2019-ben Coudet mester irányításával bajnoki címet ünnepelhetett. Solari minden sorozatot figyelembe véve 67 mérkőzésen lépett pályára az Académia színeiben, a 2020-as csonka idényben néy pályára lépést vállalt a Libertadores-kupában és öt meccsen szerepelt a Copa Diego Armando Maradonában.

Augusto egyébként nem csupán névrokona a Real Madrid korábbi argentin edzőjének, hanem unokaöccse a közelmúltban Mexikóban munkát vállaló Santiago Solarinak.