Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világklasszist igazolt a magyar hátvéd csapata – HIVATALOS

Miután már napokkal ezelőtt megérkezett a csapathoz, a vasárnapi napon hivatalosan is bejelentették az Arsenallal szerződést bontó klasszis leigazolását a török sztárcsapatnál…

A török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce csapata a vasárnap délutáni órákban hivatalos csatornáin keresztül jelentette be Mesut Özil leigazolását, aki három és fél évre szóló megállapodást kötött a közelmúltban Szalai Attilát is szerződtető isztambuli egyesülettel.

2013-as leigazolása óta Özil már több mint 250 mérkőzést játszott az Arsenal színeiben, a legutóbbi szezonban 23 tétmeccsen jutott szóhoz. Sokszor csak csereként számoltak vele. A 32 éves középpályás tavaly március óta egyetlen összecsapáson sem lépett pályára, és csak részben azért, mert sérült volt, többségében Mikel Arteta nemes egyszerűséggel be sem tette őt a meccskeretbe. Hatalmas fizetése miatt egyre inkább feleslegessé, luxussá vált a jelenléte, így végül a felek a múlt héten közös megegyezéssel felbontották a szerződést.

Az egykori 92-szeres német válogatott irányító hatalmas fizetése miatt egyre inkább feleslegessé, luxussá vált az “ágyúsoknál”, így végül a felek a múlt héten közös megegyezéssel felbontották a szerződést, noha sokáig úgy tűnt, hogy ő maga kényelmes helyzetben érzi magát.

“Nagyon izgatott vagyok. Mindig is a Fenernek szurkoltam. Úgy érzem ez egy valóra vált álom számomra és a klub számára is. Bízom abban, hogy együtt sikeresek lehetünk”

– jegyezte meg a londoni sztárklubot megelőzően a Schalke 04 (2006-2008), a Werder Bremen (2008-2010) és a Real Madrid (2010-2013) csapatait erősítő középpályás.