Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megkapta büntetését az Inter vezetőedzője – HIVATALOS

Az olasz bajnokság (Serie A) 19. fordulójának legutóbbi fordulójában az Inter 0-0-s döntetlent ért el az Udinese otthonában, a mérkőzés hajrájában pedig reklamálása miatt kiállították a vezetőedzőjét, akire a fegyelmi bizottság a keddi napon szabta ki a büntetést…

 

A találkozó hosszabbításának perceiben a játékvezető, Fabio Maresca kiállította az Inter csapatának vehemensen reklamáló edzőjét, Antonio Contét, aki így kénytelen volt elhagyni az utolsó percekre a játékteret. Ezzel azonban még nem ért véget a történet, ugyanis a La Gazzetta dello Sport szerint a tréner megvárta a folyosón a sípmestert, és majdnem tettlegességhez folyamodott, ám a játékosok idejében szétválasztották a feleket.

A fegyelmi bizottság keddi hivatalos döntése értelmében a milánóiak 51 éves vezetőedzőjét két bajnoki mérkőzéstől tiltották el, valamint 20 ezer eurós pénzbírsággal sújtották erőszakos cselekedete miatt.

Az Inter 19 forduló alatt szerzett 41 pontjával hétvégén vereséget szenvedő AC Milan mögött két ponttal lemaradva áll a Serie A tabellájának második helyén. Következő mérkőzésüket ma este éppen a városi rivális ellen játsszák a Coppa Italia-negyeddöntőjében, majd a bajnokság folytatásában sorrendben a Benevento, a Fiorentina, a Lazio és február 21-én megint a Milan elleni összecsapás szerepel a menetrendben.