Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elbúcsúzott a Manchester United csatára

Saját maga erősítette meg, hogy lejáró szerződése révén egy év után távozik a Manchester Unitedtől a támadó, akinek egy álma vált valóra azzal, hogy magára húzhatta a “vörös ördögök” szerelését…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Odion Jude Ighalo (@ighalojude) által megosztott bejegyzés

A Manchester United 31 éves nigériai támadója, Odion Ighalo a minap az Instagram-oldalán erősítette meg, hogy kölcsönszerződése lejártával visszatér az angol klubtól a kínai Shanghai Shenhua együtteséhez. A rutinos játékos köztudottan gyerekkora óta a klub nagy szurkolója, így hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy szerepelhetett a csapatban, ráadásul 23 találkozón öt gólig jutott.

“Rossz látni, hogy ez az álom a végéhez ért. Azonban hálát adok Istennek, hogy segített elérni ezt az életre szóló álmot, hogy a Manchester United mezét viselhettem. Hatalmas megtiszteltetés volt, amiért örökké hálás leszek.

A menedzsernek hálával tartozom, hogy akkor is hitt bennem, amikor más nem. Hálával tartozom a csapattársaimnak. Hiányozni fogtok srácok, mindig jól éreztem magam veletek, mindig vártam a következő edzést. Imádkozom azért, hogy idén megnyerjük a bajnokságot és az FA-kupát!

A világ legjobb drukkerei (a Manchester United-drukkerek) nagyon hiányoznak, azonban hallottuk a hangotok és a tapsotok a stadionban még ha messze is voltatok, alig várjuk, hogy visszatérjetek!

Mindig is Manchester United-szurkoló leszek! Aki egyszer Vörös, mindig Vörös marad! Köszönöm, Manchester United és az Isten áldjon!”