Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil komoly üzenetet fogalmazott meg “volt hazája” felé

Leigazolásának múlt hétvégi bejelentése után a szerdai napon a Fenerbahce hivatalos sajtótájékoztató keretein belül mutatta be új, világbajnok igazolását…

A török élvonal sztárcsapata, a Fenerbahce a minap három és fél évre szóló megállapodás kötött az Arsenal csapatával szerződést bontó Mesut Özillel, akinek szerdán tartották meg a bemutató sajtótájékoztatóját.

2013-as leigazolása óta Özil már több mint 250 mérkőzést játszott az “ágyúsok” színeiben, a legutóbbi szezonban 23 tétmeccsen jutott szóhoz. Sokszor csak csereként számoltak vele. A 32 éves középpályás tavaly március óta egyetlen összecsapáson sem lépett pályára, és csak részben azért, mert sérült volt, többségében Mikel Arteta nemes egyszerűséggel be sem tette őt a meccskeretbe. Hatalmas fizetése miatt egyre inkább feleslegessé, luxussá vált a jelenléte, így végül a felek a múlt héten közös megegyezéssel felbontották a szerződést.

“Ha választok egy utat, soha nem fordulok vissza. Sok sikert kívánok a német válogatottnak, amelyben én soha többé nem fogok játszani. Kizárom azt is, hogy valaha visszatérjek a Bundesligába”

– jegyezte meg a londoni sztárklubot megelőzően a Schalke 04 (2006-2008), a Werder Bremen (2008-2010) és a Real Madrid (2010-2013) csapatait erősítő középpályás, aki különleges okokból kifolyólag új klubjában a 67-es mezszámot fogja viselni.