Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválishoz kerülhet a Juventus mellőzöttje – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóhíresztelések szerint a Juventus korábbi létszámfeletti hátvédje visszatérhet az olasz bajnokság (Serie A) vérkeringésébe…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato értesülései szerint a közelmúltban edzőváltáson áteső Torino gárdája szeretné kikölcsönözné az évad második felére a Juventus csapatánál már jó ideje cserealapként szolgáló hátvédet, Daniele Ruganit.

A hétszeres olasz válogatott Rugani utánpótláskora óta tagja a torinóiak egyesületének, és éveken át a jövő nagy reménységeként tartották őt számon, azonban az elmúlt szezonokban nem tudott élni a bizalommal, amikor megkapta a lehetőséget. Öt év alatt összesen 101 tétmérkőzésen lépett pályára a csapatban, az elmúlt szezonban csupán 10, és az azt megelőzőben is csak 15 bajnoki mérkőzésen számoltak vele. Az aktuális szezonra a francia élvonalbeli Rennes csapatához adták kölcsön, ám a bretonok mindössze két meccsen számolhattak vele októberben, azóta pedig sérüléssel küzd.

Rugani bár alapvetően tehetséges hátvédnek számít, 26 éves korára meg sem tudta közelíteni azt a pályafutást, amit egykor jósoltak neki, és bizonyára ezt már nem is fogja, de ettől függetlenül adott esetben egy bennmaradásért küzdő csapat számára még komoly segítséget nyújthat.

Az olasz rekordbajnok rövidesen akár egy másik régóta árult játékosán is túladhat, hiszen Sami Khedira a Hertha BSC csapatához tart.