Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Már az igazgatótanácsban is téma volt Sergio Ramos szerződtetése!

A bajorok legendás kapusa, Oliver Kahn is megszólalt Sergio Ramos esetleges Münchenbe történő igazolását illetően. 

Mint ismert, a Real Madrid csapatkapitánya egyelőre nem hosszabbította meg júliusban lejáró madridi szerződését, amelynek értelmében szabadon válogathat majd az ajánlatok közül.

A klasszis középhátvéd kapcsán manapság, egyre többet hallani a Bayern München érdeklődéséről. Például legutóbb a bajorokat játékos-pályafutása után vezetőként is szolgáló Oliver Kahn is beszélt már a Ramos-sagáról.

“Nem titok, el fogjuk veszíteni David Alabát, aki visszautasította az ajánlatunkat. Megértjük őt, hiszen hosszú-hosszú évek óta itt futballozik, így elfogadtuk, hogy új kihívásra vágyik. El kell kezdenünk keresni Alaba megfelelő utódját!” – Kezdte gondolatmenetét a német futball korábbi korszakos alakja.

“Ha játékos lennék bizony szívesen játszanék Sergio Ramosszal, akit szívesen látnék a Bayernben is. Ugyanakkor nem tárgyalunk vele, nincsenek konkrétumok, nincs arról szó, hogy leigazoljuk őt.” – Fogalmazott a Bayern igazgatótanácsának tagjaként a klub napi működését tökéletesen ismerő Kahn, aki egy másik lehetséges kiszemeltről, Dayot Upemacanóról is szót ejtett.

“Remek játékos, aki az idei szezonban megmutatta, hogy a legmagasabb szintet képviseli. Európa topcsapatai mellett mi is érdeklődtünk már. Egy biztos, hogy a Bayern az utóbbi évek sportszakmailag legsikeresebb klubja, amely reméljük, hogy kellően vonzó az Upamecano-kaliberű futballistáknak.” – Így az egykor legendás kapuvédő.