Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Az Augsburg vette kölcsön a korábbi ETO-nevelést! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Mönchengladbach együttese kölcsönadta Bénes Lászlót az Augsburgnak. A 23 esztendős középpályás az idény végéig marad a bajor csapatnál.

Ismét kölcsönadta a Borussia Mönchengladbach Bénes Lászlót, aki ezúttal az Augsburgnál tölti a szezon második felét. Bénes 2016 óta erősíti a Bundesligában szereplő klubot, amelynek színeiben eddig 51 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. A 23 éves futballista ebben az idényben 10 meccsen, 248 perc erejéig kapott szerepet a Gladbachnál. A játékos az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

 A fejlődésem szempontjából fontos, hogy rendszeresen játéklehetőséghez jussak, remélem, erre Augsburgban lehetőségem lesz majd. Szeretnék segíteni a csapatnak, hogy elérjük a közösen kitűzött céljainkat.

Bénest már korábban is kölcsönadta a Gladbach, 2019-ben a tavaszi szezont a másodosztályban, a Holstein Kielnél töltötte. Az Augsburg csapatánál a 18-as mezszámot fogja viselni a profiként a Győri ETO-ban bemutatkozó középpályás.