Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok középpályást igazoltak Dárdaiék – HIVATALOS

Korábbi híreszteléseinknek megfelelően a német bajnokságban (Bundesliga) a bennmaradásért küzdő Hertha BSC csapata a piaczárás utolsó óráiban bejelentette az utoljára a Juventus erősítő világbajnok középpályás leigazolását…

Az olasz rekordbajnok Juventus csapatával közös megegyezéssel szerződést bontó Sami Khedira a hétfői napon aláírta új, féléves megállapodását a Hertha BSC együttesével.

Mint ismeretes, a Juventus vezetősége a 2020-2021-es idényre nem nevezte be a játékoskeretébe a német válogatottal 2014-ben világbajnoki címet nyerő középpályást, akinek megszerzése iránt sokáig jobbára angol klubok érdeklődtek, a közelmúltban például a Tottenham és a West Ham United csapatánál egyaránt felvetődött a leigazolása.

A 33 esztendős középpályás 2015-ben a Real Madrid csapatától került a torinóiakhoz, ahol eleinte jó ideig rendkívül hasznos tag volt a középpályások védekezésében, azonban az elmúlt két szezonban együttesen mindössze 22 bajnoki mérkőzésen tudott a mindenkori vezetőedző rendelkezésére állni sorozatos sérüléseiből kifolyólag. Bizonyára leginkább ez vezetett ahhoz, hogy a Juventus nem számított többet a szolgálataira. Pályafutása korábbi szakaszában a “királyi gárda” mellett még a VfB Stuttgart együttesében szerepelt.

A Dárdai Pál által irányított Hertha csapata jelenleg az utolsó biztos bennmaradó helyet foglalja el a Bundesliga tabelláján, azonos pontszámmal a már osztályozós helyet birtokló Arminia Bielefeld gárdájával.