Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új klubhoz tart a Manchester Unitedet elhagyó csatár – sajtóhír

A Manchester United csapatát kölcsönszerződése végén elhagyó rutinos támadó úgy tűnik, hogy végleg elhagyja kínai klubját, és a Közel-Keletre készül megváltani a jegyét…

A megbízható olasz átigazolási szakértő Fabrizio Romano információi szerint a Manchester United csapatától kölcsönszerződése lejárta után távozó Odion Ighalo végleg elhagyni készül a kínai Szuperligában szereplő Shanghai Shenhua gárdáját, és a nigériai támadó rövidesen a hatszoros szaúdi bajnok Al-Shababhoz igazolhat.

A 31 éves csatár három szezont húzott le a Távol-Keleten, első két évét még a Changchun Yatai alkalmazásában, utóbbit pedig a Shanghai Shenhuában. A három idény alatt összesen 72 bajnoki mérkőzésen 46 gólt szerzett, majd az elmúlt egy évet kölcsönben a “vörös ördögöknél” töltötte. Ighalo az általa csak “gyermekkori kedvenc csapataként” aposztrofált MU szerelésében 23 találkozón öt alkalommal volt képes bevenni az ellenfelek kapuját. Pályafutása korábbi szakaszában többek közt Norvégiában, Olaszországban és Spanyolországban is megfordult.

Az aktuális szaúdi éllovas Al-Shabab gárdája múlt nyáron Éver Banega személyében már megszerzett egy közismert, rutinos labdarúgót.