Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MTK-ból igazolt sokszoros válogatott játékost az ETO

Az MTK-ból erősítette meg keretét az ETO FC Győr. A győri klub női csapata leigazolta a fővárosi csapat 94-szeres magyar válogatott kapusát, Szőcs Rékát.

A 31 éves kapus a magyar női labdarúgás egyik legrutinosabb játékosa. Azonban az utóbbi időben kiszorult az MTK kapujából.
Szőcs Angyalföldön kezdte a pályafutását, később játszott Újpesten, az MTK-ban három ízben is játszott, most 2017 óta volt a kék-fehér csapat játékosa. Rövid ideig légióskodott Olaszországban és Svájcban.

Szőcs ötszörös magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes, illetve háromszor választották meg Magyarország legjobb kapusának.

“Volt egy megkeresésem az ETO részéről. Tetszett a klub által felvázolt jövőkép, tetszett a profi hozzáállás és a profi körülmény. Úgy éreztem, élnem kell a lehetőséggel, hiszem, hogy ez a döntés volt a legjobb számomra. Biztosítottak róla, hogy megfogom kapni a bizalmat, ami jelenleg nagyon fontos számomra, hogy vissza tudjak térni a saját magam kiemelkedő teljesítményéhez. Nem mellesleg szükségem volt környezetváltozásra, új impulzusokra. Remélem, meg tudom hálálni a bizalmat, és remélem, tudom segíteni a csapatot azzal, hogy a biztos bennmaradásunk meglegyen. Célunk, hogy minél több pontot szerezzünk a tavaszi fordulókban és ezzel egyidőben új csapatot is építsünk. Megtapasztalva az itt folyó munkát, azt gondolom, az ETO nagyon hamar, a magyar női labdarúgás egyik meghatározó együttese lesz!” – nyilatkozta a klub honlapjának.

12 forduló elteltével az ETO az utolsó nyolcadik helyet foglalja el a Simple Női Ligában, míg az MTK második, mindössze egy ponttal lemaradva a Ferencváros mögött.