Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megveszi a spanyol védőt az RB Leipzig! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint az RB Leipzig együttese ezen a héten végleg megveszi Angelinót a Manchester Citytől. A spanyol védőért 18 millió eurót kell fizetnie a német gárdának.

Angelino nem találta meg számításait a Manchester City együttesében. A spanyol futballista először végleg a PSV-hez távozott, majd onnan egy idénnyel később visszavásárolta őt Pep Guardiola csapata. Itt viszont csak fél évet kapott a bizonyításra, ezt követően kölcsönbe került az RB Leipzighez, ahol kivirágzott. A német gárda annyira elégedett volt a védő teljesítményével, hogy a nyáron ismét kölcsönvették őt, ám ezúttal vásárlási opcióval. Angelino ebben az idényben is kirobbanó formában teljesít, hiszen 28 mérkőzésen 8 gól és 11 gólpassz a mérlege. A Kicker legfrissebb értesülései szerint a lipcsei alakulat a 24 éves játékos teljesítményét látva nem is vár tovább és ezen a héten aktiválja a vásárlási opcióját, aminek értelmében 18 millió euró ellenében végleg az övék lesz a futballista játékjoga.

Angelino a Leipzig színeiben eddig összesen 46 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 találatot és 16 asszisztot jegyzett. Piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.