Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért korábbi játékosa a Vasashoz – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) második helyen álló Vasas együttese a vasárnapi napon bejelentette korábbi labdarúgója megszerzését…

 

A Vasas csapata a vasárnapi napon erősítette meg, hogy az élvonalbeli Mezőkövesd csapatától megszerezték saját nevelésű játékosukat, Berecz Zsombort.

“Nagyon boldog vagyok és őszintén örülök annak, hogy visszakerülhettem a nevelőegyesületemhez. Az elmúlt egy évben rengeteg pozitív változáson, fejlődésen ment keresztül a klub, s bár még nem tartozom az idősebb labdarúgók közé, ennek ellenére bízom benne, hogy az eddig megszerzett tapasztalatommal segíteni tudom a csapat játékát és együtt visszajuttatjuk a Vasast az élvonalba”

– jegyezte meg a friss igazolás az angyalföldiek honlapján.

A 25 éves középpályás eddigi pályafutása során 405 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek közül 273 alkalommal Vasas-játékosként szerepelt – 113 mérkőzésen akadémiai mezben, 160 találkozón a felnőtt keret tagjaként. 133-szor talált be az ellenfelek kapujába, melyek közül 106 gól a Vasas színeiben született. Teljesítményének köszönhetően a korosztályos válogatottak alapembere lett, részt vett a 2015-ös U20-as világbajnokságon, majd a felnőtt keretben is debütált, a Svédország elleni találkozón éppen akkori csapattársát, Vida Mátét váltotta.

A matyóföldiek vasárnap délutáni, Ferencváros elleni döntetlenje után a Mezőkövesd vezetőedzője, Pintér Attila az M4 Sport kamerái előtt így búcsúzott a játékostól: „először is szeretném megköszönni Berecz Zsombornak azt a hozzáállását, amit tett az egyesület és a szakmai stáb felé, hiszen holnaptól már nem a mi játékosunk, sok sikert kívánunk neki, büszke vagyok, hogy ilyen játékossal dolgozhattunk.”