Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “A Liverpool olyan, mint egy sérült bokszoló!”

Az RB Leipzig trénere, Julian Nagelsmann szerint bármilyen formában vagy állapotban is van a Liverpool, a “vörösöket” még így is nagyon komoly fenyegetést jelentenek csapatára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonása előtt. 

A lipcseiek trénere óvatosságra intette csapatát, hiszen szerinte a Liverpool úgy fog küzdeni, mint egy ‘sérült bokszoló’, és legyen bármilyen formában is, továbbra is klasszis csapat, klasszis játékosokkal.

“Nem gondolom, hogy a játékosaim figyelmét külön fel kell hívnom arra, hogy mennyire veszélyes egy ‘sérült bokszoló’. Remélem mindannyian tisztában vannak azzal, hogy egy klasszis csapattal találkozunk!” – Kezdte ide vonatkozó gondolatmenetét sajtótájékoztatóján Nagelsmann.

“Elég csak megkérdezni az angol menedzsereket, akik tudtommal még a gyengébb eredményeik ellenére is azt mondják, hogy a Manchester City mellett a Liveprool még ma is az a csapat, amelyet a legnehezebb legyőzni a Premier League-ben. Hogy miért van ez? Egyszerű a válasz: nagyszerű keretük van, meg van a megfelelő egyensúly is, nehéz felkészülni ellenük, hiszen még a sérülések ellenére is bőven van varriációs lehetőségük.” – Folytatta a Leipzig trénere, aki még Gulácsi Péter azon gondolatát is felidézte, hogy a ‘Liverpoolnál egyszerre szinte minden eshetőségre képesek felkészülni’.

“A Liverpool igazi problémái a bajnokságban mutatkoznak meg. A Bajnokok Ligájában minden más lesz. Jürgen Klopp a hétvégi vereségük után mintha elismerte volna, hogy kiszálltak a bajnoki versenyfutásból. Hogy ez után mi lesz? Nem kérdés, hogy a Bajnokok Ligáját előtérbe helyezik! Nem is várhatunk mást mi sem tőlük, mint azt, hogy mindent el fognak követni azért, hogy továbbjuthassanak!” – Tette még hozzá az ellenfelet maximálisan tisztelő Nagelsmann.

A kényszerűségből Budapesten játszandó találkozót 21:00-tól az M4 Sport élőben közvetíti!