Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltás az NB II-ben, korábbi válogatott játékos az új edző

Kedd délelőtt 11 órától sajtótájékoztatót tartott a másodosztályú DVSC, amelyen részt vett Kósa Lajos a DVSC Egyesület elnöke, Tőzsér Dániel sportigazgató, Szabó Péter a klub elnöke és ott volt Toldi Gábor és Huszti Szabolcs is.

A sajtótájékoztató elején Kósa Lajos elmondta, hogy mik a tervei a klubnak, közönségszórakoztató és szerethető, csapatot szeretnének összerakni. Ebbe a koncepcióba nem illett bele az elmúlt időszak teljesítménye, ezért a klub menesztette a csapat vezetőedzőjét, Kondás Elemért.

Szabó Péter a DVSC Futball Zrt. elnöke elmondta nem szeretek volna a magyar labdarúgás körforgásából edzőt szerződtetni, ezért Huszti Szabolcs és Toldi Gábor kettőse vezeti a továbbiakban a csapatot.

Huszti Szabolcs a nyáron fejezte be a pályafutását, utolsó klubja a MOL Fehérvár volt, ahol tanácsadóként maradt a klubnál, azonban novemberben távozott. Az 51-szeres válogatott labdarúgó korábban még sosem dolgozott edzőként.

Toldi Gábor Székesfehérváron született és a Videotonban kezdte meg játékos pályafutását is, később játszott a Gázszerben, Pécsett és Békéscsabán.
Edzőként 3 évig irányította a Csákvár csapatát, 2017 óta pedig a Fehérvár tartalék csapatának az edzője.

A DVSC pocsékul kezdte a tavaszi szezont, a megszerezhető kilenc pontból csupán hármat szereztek meg és legutóbbi két meccsük egyaránt elveszítették.

Az NB II állása