Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “sokat tanulhatunk a mostani időszakból”

Julian Nagelsmann és Gulácsi Péter után a Liverpool német menedzsere is megosztotta a nyilvánossággal várakozásait a Liverpool és az RB Leipzig közelgő BL-párharcával kapcsolatosan…

A komoly hullámvölgybe kerülő Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp az esélylatolgatás mellett saját jövőjéről is említést tett:

“Tudom, hogy a kinézetem mást sugall, de mindenkit biztosíthatok, tele vagyok energiával. Nem sokat aludtam az utóbbi időben, én is látom a karikákat a szemem alatt, az őszülő szakállamat, sőt a pletykát is hallottam, amely szerint a távozáson gondolkodom. Ugyanakkor biztosítok mindenkit, elég régóta dolgozom a futballban ahhoz, hogy elválasszam a szakmát a magánéletemtől. Nem akarom elhagyni a csapatot, és bár nagyon jólesik a szurkolók szeretete és a számos aggódó üzenet, ezúton üzenem, minden rendben.

Ami a futballt illeti, nehéz, de izgalmas helyzetbe kerültünk, sokat tanulhatunk a mostani időszakból. Páratlan sérüléshullám sújt minket, ráadásul amikor az orvosi stáb azzal fordul hozzám, hogy az egyik játékosunknak kisebb sérülése van, már előre tudom, valamelyik középső védőről van szó – és sajnos mindig igazam van. Tudom, hogy végső soron mindenkit az eredmény érdekel, és kevés szurkolót vigasztal, hogy próbálunk hűek maradni a stílusunkhoz, de én még nem láttam olyat, hogy egy topcsapat teljesen testidegen futballal akar kilábalni a hullámvölgyből. Mi is tartjuk magunkat ahhoz a taktikához, amellyel korábban sikeresek voltunk. Nem kell mindenkinek emlékeznie arra, milyen eredményeket értek el ezek a labdarúgók, de én pontosan tudom, és továbbra is hiszek bennük.”

A nyolcaddöntő-párharc első mérkőzésére kedd este 21 órától kerül sor zárt kapuk mögött a Puskás Arénában.