Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem fog edzőt váltani a szezon végéig a Dortmund!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund gárdájának sportigazgatója, Michael Zorc leszögezte, hogy nem fogja leváltani Edin Terzicet az idény végéig, aki ezt követően visszatér segédedzői feladataihoz.

Továbbra sem a legjobb formáját nyújtja a Bundesligában a Borussia Dortmund együttese, ettől függetlenül nem gondolkoznak a klub háza táján egy újabb edzőváltáson. A csapat sportigazgatója, Michael Zorc legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy bíznak Edin Terzicben, aki a szezon végéig ellátja a vezetőedzői feladatokat a klubnál. Ezt követően Terzic visszatér a segédedzői posztra, ahol a nemrég bejelentett Marco Rose munkáját fogja segíteni.

Nagyon örülünk annak, hogy Marco Rose fogja a következő szezontól a csapatot irányítani, mindenki pozitívan fogadta a hírt. Természetesen beszéltünk Edinnel is. Ő is velünk marad, az új idénytől visszatér eredeti munkaköréhez, és a segédedzői feladatokat látja el. Nem vagyunk megelégedve a jelenlegi helyzetünkkel, hiszen két hellyel és 6 ponttal vagyunk lemaradva a BL indulást érő pozícióról, de hiszünk a keretben és Edinben, hogy együtt képesek lesznek elérni a céljainkat.

A Dortmund 21 fordulót követően a 6. helyen áll a Bundesligában, 6 ponttal lemaradva a 4. pozícióban lévő Wolfsburgtól. A Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között a Sevilla ellen próbálják kiharcolni a 8 közé jutást, amire jelenleg igen jó esélyük van, tekintve hogy idegenben nyerni tudtak.