Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországból erősítene az Everton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton alakulata a nyári átigazolási időszakban Adrien Rabiot játékjogát szeretné megszerezni a Juventustól.

Ismét korábbi játékosával erősítene Carlo Ancelotti. Az olasz szakvezető az előző nyáron már az Evertonhoz csábította a Napolitól Allant és a Real Madridtól James Rodriguezt. Olasz sajtóértesülések szerint a liverpooli gárda menedzserének legújabb kiszemeltje ezúttal Adrien Rabiot, akivel még a PSG-nél dolgozott együtt. A francia futballista jelenleg a Juventus játékosa. Az “Öreg Hölgy” a beszámolók alapján hajlandó lenne megválni a középpályástól, ám csak abban az esetben, ha az Everton legalább 30 millió eurót letesz az asztalukra. Az angol csapat a sajtó szerint nem csupán Rabiot nézte ki magának a Serie A-ból, hanem az AS Romaban szereplő Gianluca Mancinit is, ugyanis Ancelotti a védelmén is szeretne erősíteni, de az első számú célpontja a Juventus futballistája.

Rabiot 2019 nyara óta erősíti a “Zebrákat”. A klub színeiben eddig összesen 66 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 32 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.