Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Maximálisan kiszolgálnak minket”

A nagyszerű szezont futó Puskás Akadémia cseh középpályása Jakub Plsek nyilatkozott egy cseh oldalnak.

A Puskás Akadémia egymásután második dobogós helyezésére hajt és jó esélyük van, hogy túlszárnyalják a tavalyi harmadik helyezésüket. A bajnokság utolsó harmadára kanyarodva a Puskás a második helyen áll a tabellán, hat ponttal megelőzve a Fehérvárt. Ebben óriási érdeme van a 2020 januárjában szerződtetett Jakub Plseknek, aki most cseh oldalnak mesélte le magyarországi tapasztalatait.

“Felöltöztetnek, etetnek, szállást és autót adnak – maximálisan kiszolgálnak minket, nem kell igazán semmivel sem foglalkoznunk a focin kívül. Megütöttem azzal a jackpotot, hogy idejöttem, emiatt nagyon boldog vagyok” – ecsetelte az ideális futballistaéletét a 27 éves játékos.

“Kellett idő, amíg megszoktam a dolgokat, de a klubvezetés és a szakmai stáb mindenben támogatott, ezt a támogatást pedig igyekszem én is meghálálni. Különösen nehéz volt, hogy hosszú ideig nem szereztem gólt, még akkor is, ha elsősorban védekező feladataim voltak a középpályán, de szinte mindenhol felbukkantam a kapusposzt kivételével.” Plsek csupán az idei szezonban szerezte meg az első bajnoki találatát a Puskás színeiben, azóta viszont összesen 5 gólnál tart az NB I-ben.

Plsek hazájában a Sigma Olomouc-ban játszott, innen igazolta le a Puskás egy évvel ezelőtt 500 ezer euróért.

Az NB I állása