Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos fejsérülést szenvedett a Napoli rekordigazolása

A Napoli csapata 4-2-es vereséget szenvedett az Atalanta ellen az olasz bajnokság (Serie A) 23. fordulójának vasárnapi kora esti mérkőzésén, ám a több sebből vérző együttes számára sokkal fájóbb lehet fiatal játékosuk újbóli elvesztése…

A gólzáporos második félidőt hozó találkozó hajrájában ugyanis a Napoli nigériai csatára, Victor Osimhen egy ütközést követően fejre esett, és eszméletét veszítette a pályán.

A játékost a pályán stabilizálták, és a bergamói Papa Giovanni XXIII kórházba szállították, ahol egész éjszaka megfigyelés alatt tartották. A beszámolók szerint a labdarúgó magához tért, ugyanakkor súlyos fejsérülést szenvedett, amely miatt várhatóan még további vizsgálatokra, megfigyelésre lesz szüksége az előttünk álló napokban.

A múlt nyáron a Lille OSC csapatától klubrekordot jelentő 70 millió euró ellenében szerződtetett Osimhen nagyszerű formában kezdte az aktuális idényt, első hat bajnokiján két gólt és egy asszisztot jegyzett, majd november 13-án a nigériai válogatott Afrikai Nemzetek Ligája-selejtezőjén súlyos vállsérülést szenvedett. Rehabilitációja a finisbe ért volna, ám a hazájából való visszatérése után januárban koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak nála, amellyel hetekig küzdött, mígnem februárban végre újra visszatérhetett. Osimhen az elmúlt hetekben nyerte vissza kondícióját, és kezdett el újra kezdő lenni csapatában, amikor most megint egy súlyos sérülés hátráltatja a kibontakozását.