Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris eladná nyári szerzeményét a Tottenham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur gárdája a nyári átigazolási időszakban kész megválni hátvédjétől, Matt Dohertytől. A transzfer hátterében az állhat, hogy José Mourinho nincs megelégedve játékosa teljesítményével.

Lehet, hogy mindössze egy évig tartott Matt Doherty számára a Tottenhames kaland. Az ír jobbhátvéd ugyanis könnyedén átadólistán találhatja magát a nyári átigazolási időszakban. A 90min legfrissebb értesülései szerint ennek az az oka, hogy José Mourinho nincs megelégedve játékosa teljesítményével, akitől sokkal többet várt az idény folyamán. A pletykákat alátámasztják azok a tények, hogy a védő eddig mindössze 9 alkalommal lépett pályára kezdőként a bajnokságban és Serge Aurier eltiltásakor is inkább Japhet Tangangának szavazott bizalmat a portugál tréner Doherty posztján.

A 29 esztendős futballista tavaly nyáron 15 millió font ellenében érkezett a londoni csapathoz, amelynek színeiben eddig összesen 22 találkozón kapott szerepet. Ezeken a meccseken két gólpasszt osztott ki. Szerződése 2024 nyaráig köti a Spurshöz. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.