Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított magyar kapusával a Juventus – HIVATALOS

Közel két évvel a leigazolása után a minap megújították a Juventus akadémiáján pallérozódó magyar kapus szerződését az olasz rekordbajnoknál…

 

Az érintett felek a csütörtök esti órákban erősítették meg, hogy a Juventus csapata újabb egy évvel, a 2021-2022-es idény végéig megújította tehetséges utánpótláskorú magyar kapusa, Senkó Zsombor szerződését a klubnál.

A 18 éves magyar portás Zalaegerszegen kezdte pályafutását, a Haladáshoz 2016-ban igazolt át, onnantól Szombathelyen védett. Az MLSZ adatbankja szerint 67 mérkőzésen lépett pályára, és a szombathelyi Illés Akadémia kapusedzője szerint a Juventus csapata az U16-os válogatottban nyújtott teljesítménye révén figyelhetett fel a tehetségre, ugyanis az olasz válogatott ellen is megbízhatóan teljesített.

Senkó 2019 áprilisi leigazolása óta az olasz rekordbajnok korosztályos csapataiban fejlődött, a profik közvetlen előszobájának számító harmadosztályú U23-as csapatnál januárban több mérkőzésen leült a kispadra, és egy találkozón már védett is. A következő lépcsőfok alighanem ez lehet számára a klubnál, hogy a Serie C-s együttesben jusson minél több lehetőséghez.