Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar Kupa: íme a negyeddöntők párosításai!

Az elmúlt napokban bonyolították le a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek valamennyi mérkőzését, melyet követen az MLSZ a pénteki napon kitűzte a negyeddöntők pontos menetrendjét…

A legjobb nyolc két hét NB I-es és a másodosztályú listavezető Debrecen személyében egy NB II-es csapat jutott be. Az élvonalba tartó Loki ellenfele az MTK Budapest csapata lesz a legjobb nyolc között, miközben a bajnok Ferencvárost búcsúztató és a minap szenzációs edzőváltást bejelentő MOL Fehérvár csapata a Budafok gárdájával találkozik.

A másik két párharcban az Újpest és a Mezőkövesd, valamint a Kisvárda és a Zalaegerszeg csatározik egymással a négy közé jutásért.

A Magyar Kupa összes fordulójában egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, minden esetben az alacsonyabb osztályú klub a pályaválasztó (ha azonos osztályban szerepelnek, az játszik otthon, aki a korábbi fordulókban kevesebbszer tette ezt, ha itt is egyezés van, sorsolás dönt).

A negyeddöntők mérkőzéseit március 9-én és 10-én, az elődöntőket április 14-én, míg döntőt május 5-én játsszák a Puskás Arénában.

Magyar Kupa, a negyeddöntők programja

Március 9., kedd:
17:30 Újpest FC–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport)
Március 10., szerda:
14:30 Mol Fehérvár FC–Budafoki MTE (Tv: M4 Sport)
17:00 Kisvárda–Zalaegerszegi TE FC
17:30 Debreceni VSC (NB II)–MTK Budapest (Tv: M4 Sport)