Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál csatárral erősíthet a Manchester United

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a szezon végén távoznia kell a 34 éves Edinson Cavaninak a Manchester Unitedtől. Pótlásáról a Cristiano Ronaldóval is foglalozó szuperügynök, Jorge Mendes gondoskodhat.

Edinson Cavani a szezon elején ingyen igazolt a Manchester Unitedhez. Az uruguayi csatár 1+1 éves szerződést kötött a “Vörös Ördögökkel”. Amennyiben a felek nem érvényesítik a plusz egy éves opciót, akkor a klubnak egy új csatárt kell szerződtetnie. Az angol sportsajtóban egyre gyakoribb téma, hogy a manchesteri pirosak nem akarnak élni az opcióval, a The Sun pedig tudni véli, hogy Jorge Mendes kiemelt figyelmet fordít Cavani sorsára, mert a rutinos csatár távozása esetén egy kiváló formában lévő támadót ajánlana Ole Gunnar Solskjaer figyelmébe.

André Silvának, az Eintracht Frankfurt portugál csatárának is Mendes az ügynöke. A portugál támadó a Bundesligában termeli a gólokat. A góllövőlistát a Bayern München lengyel gólgyárosa, Robert Lewandowski vezeti, de őt nem a Borussia Dortmund norvég csodagyereke, Erling Haaland követi a sorban, hanem a 25 éves, 37-szeres portugál válogatott csatár, aki 20 mérkőzésen 18 gólt szerzett a frankfurtiak mezében. Andre Silva remek formájának is köszönheti az Eintracht, hogy rég nem látott jó idényt fut a csapat és a Bundesliga negyedik helyén áll.