Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: december óta először kapott ki a Frankfurt – videóval

A Werder Bremen hazai pályán 2-1-re győzött Adi Hütter csapata ellen, így két döntetlen és egy vereség után nyert ismét a Werder.

André Silva 9. percben szerzett góljával hamar előnybe került az Eintracht (0-1). A portugál csatárnak ez volt a 10. találata a bajnokságban ebben a naptári évben, amivel ő a legeredményesebb a Bundesligában idén. A gólpasszt Kostic adta, nála több asszisztot senki nem osztott ki 2021-ben, nyolcnál jár.

A fordulópont a második félidő elején jött el, a 47. percben Gebre Selassie kapott remek labdát a tizenhatosnál, majd kilőtte a hosszú alsót. A gólt elsőre az asszisztens érvénytelenítette, de a videózás után végül megadták a találatot (1-1). A 62. percben Joshua Sargent kapott labdát a leshatáron majd lőtt a jobb alsóba, de ezúttal is les miatt emelte zászlóját a partjelző, majd a VAR segítségével mégis megadták a gólt (2-1). A 70. percben Scmid is betalált, de ez a gól már valóban lesről született, így érvénytelenítették a találatot. A Frankfurt a hajrában még megpróbált egyenlíteni, de a Werder jól védekezett, így megszerezte a három pontot.

A Frankfurt 2020 decembere óta először kapott ki a bajnokságban. A brémaiakat megelőzően a Wolfsburg tudta legyőzni Adi Hütter csapatát, amely a Bundesliga-idényben mindössze harmadszor kapott ki.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Gebre Selassie (47.), Sargent (62.), ill. André Silva (9.)

A forduló további mérkőzései:

Szombat:
15:30: Bayern München–Köln (Tv: Sport1)
15:30: Borussia Dortmund–Bielefeld (Tv: Sport2)
15:30: VfB Stuttgart–Schalke 04
15:30: Wolfsburg–Hertha BSC
18:30: RB Leipzig–Mönchengladbach (Tv: Sport1)

Vasárnap:
13:30: Union Berlin–Hoffenheim (Tv: Sport2)
15:30: Mainz–Augsburg (Tv: Sport2)
18:00: Leverkusen–Freiburg (Tv: Sport2)

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye: