Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gignac meghozta a döntését – HIVATALOS

A klubvilágbajnokságon egészen a döntőig eljutó mexikói Tigres UANL csapata a pénteki napon fontos bejelentést kürtölt világgá, ugyanis a csapat legnagyobb sztárja meghozta döntését a jövőjével kapcsolatban…

 

A Tigres UANL csapata hivatalos oldalain büszkén jelentette be, hogy az Európából és az argentin Boca Juniors által is jó ideje csábított rutinos francia támadója, André-Pierre Gignac további három évvel megújította szerződését a klubnál. Ezzel a veterán klasszis betartotta a szavát, hiszen a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy mostani csapatától szeretné befejezni a pályafutását.

Az Olympique Marseille és a francia válogatott egykori gólfelelőse karrierje legszebb éveiben, 2015-ben hatalmas megrökönyödésre igazolt Mexikóba, ám Gignac hat év alatt tökéletesen bizonyította, hogy nem az anyagiak miatt és véletlen sem csak a levezetés céljából szerződött a Tigreshez. Az évek során Gignac hathatós közreműködésével a Liga MX az egész amerikai kontinens legerősebb bajnokságai közé emelkedett. Az általános vélekedés szerint az MLS már kizárólag az USA nagyobb médiafelhajtása miatt lehet csak népszerűbb világszerte, egyébként alapjában véve erősebb bajnokságról van szó.

Gignac az eddig eltöltött időszak során 250 mérkőzésen 147 gólt szállított a Tigres színeiben, és úgy tűnik, hogy végleg megtalálta számításait. A franciák tékozló csatára távoli környezetben új otthonra lelt, melyet már esze ágában sincsen többé elhagyni.