Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: az egykori klubikon veheti át Klopp helyét – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint a Liverpool csapata árgus szemekkel követi egykori ikonikus játékosa edzői teljesítményét, ugyanis idővel minden bizonnyal ő lesz majd a klub következő menedzsere…

A Mirror információi szerint a Liverpool vezetősége élénk figyelemmel kíséri Steven Gerrard teljesítményét a skót éllovas Rangers menedzsereként, ugyanis a Mersey-partiak nem titkoltan egykori legendás játékosukat szeretnék majd a csapat következő menedzsereként látni.

A szigetországi sajtóban időről időre egyre gyakrabban felmerül a Liverpool egykori ikonjának neve a gödörbe kerülő “vörösök” következő menedzsereként, sokak szerint egyre valószínűbb, hogy belátható időn belül átveheti Jürgen Klopp sokáig megdönthetetlennek hitt helyét.

A Rangers Gerrard irányításával nagyon elkapta a ritmust a skót bajnokság aktuális idényében, hiszen 26 győzelemmel és négy döntetlennel, veretlenül, az ősi rivális Celtic előtt 15 pont előnnyel vezeti a táblázatot. A kék-fehérek skót csapat ellen utoljára december 16-án a Ligakupában szenvedtek vereséget, azelőtt pedig tavaly augusztusban, még az Európa-liga előző kiírásának nyolcaddöntőjében kaptak ki a Bayer Leverkusentől.

Gerrard annak idején játékos pályafutása jelentős részét a “vörösöknél” töltötte, neve gyakorlatilag egybefolyt a Liverpooléval. A hosszú éveken át a csapatkapitányi karszalagot is viselő 114-szeres angol válogatott középpályás 1998 és 2015 között 710 mérkőzésen lépett pályára hűségesen szolgált klubja szerelésében.