Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Végleg megvenné a Chelsea középpályását az Aston Villa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa gárdája a nyári átigazolási időszakban végleg megvásárolná Ross Barkleyt a Chelseatől.

Ross Barkley nagyon jó teljesítményt nyújt az Aston Villa gárdájában. A 27 esztendős középpályás kölcsönbe került a birminghami alakulathoz erre a szezonra, ahol kiváló idénykezdetet produkált. Formája némileg megtört a szezon közepén egy súlyosabb sérülés miatt, hiszen a visszatérése óta nem tudja ugyanazokat a számokat produkálni. Ennek ellenére a Villa vezetőedzője, Dean Smith elégedett Barkley teljesítményével, és szeretné, ha a futballistát végleg megvásárolná a klub. A Football Insider legfrissebb értesülései szerint a Chelsea hajlana is arra, hogy értékesítse Barkleyt, ám csak abban az esetben, ha legalább 35 millió fontot kapnak érte.

Barkley ebben a szezonban összesen 17 mérkőzésen lépett pályára a Villa színeiben, amelyeken 4 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti a Chelseahez. Piaci értékét 20 millió fontra taksálja a mértékadó transfermarkt.