Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb edzőt rúgtak ki Németországban – HIVATALOS

A sereghajtó Schalke 04 edzőváltása mellett a német bajnokság (Bundesliga) idei kiírásában ugyancsak gyengélkedő Arminia Bielefeld csapata ugyancsak trénere menesztése mellett határozta el magát…

A német bajnokság (Bundesliga) 2020-2021-es idényében mérsékelten szereplő Arminia Bielefeld együttese a hétfői napon felmentette a további munkavégzés alól vezetőedzőjét, Uwe Neuhaust.

A 61 éves szakember 2018 óta irányította a csapatot, és vezérletével az Arminia 11 év elteltével jutott vissza a Bundesligába, ahol viszont egész évben a kieső zónában vagy annak előterében vesztegelnek. Az idény korábbi szakaszában már szóba került a leváltása, miután sorozatban hét vereséget szenvedtek, ám utána még átmenetileg sikerült javítani, de az utolsó öt fordulóban szerzett egyetlen pontot megelégelte a vezetőség és menesztette a trénert. A csapat jelenleg 22 forduló alatt szerzett 18 pontjával a 18 csapatos mezőny 16. pozíciójában, osztályozós pozíciójában tanyázik a Dárdai Pál vezette Hertha BSC-vel holtversenyben.

Neuhaust német sajtóértesülések szerint a 48 éves Frank Kramer váltja, aki 2016-tól 2019-ig a német szövetség alkalmazásában állt, jelenleg pedig az osztrák bajnok Red Bull Salzburg utánpótlásközpontját vezeti.