Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid lecsapna a Chelsea mellőzöttjére – sajtóhír

Spanyol médiaértesülések szerint a spanyol bajnoki éllovas Atlético Madrid együttese szívesen látná soraiban a Chelsea együttesében egyre kevesebb lehetőséghez jutó marokkói kiválóságot…

A Fichajes információi szerint az Atlético Madrid csapata élénken érdeklődik a Chelsea soraiban mellőzött tavalyi sztárigazolás, Hakim Ziyech megszerzése iránt, miután nyílt titok, hogy a marokkói légiós elvágyódik a szigetországból.

A 27 esztendős középpályás tavaly februárban 40 millió euró ellenében szerződött az Ajax Amszterdam gárdájától a “kékekhez”, akikhez a 2020-2021-es idénytől csatlakozott. Ziyech bár nagy reményekkel érkezett a Stamford Bridge-re, már az azóta menesztett Frank Lampard regnálása idején sem tudott állandó játéklehetőséget követelni magának, Thomas Tuchel a januári érkezése óta mindössze kétszer vetette be őt kezdőként. A londoni gárda alkalmazásában az irányító 13 bajnokin és minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen lépett pályára a szezonban, túlnyomórészt azonban csak epizódszereplő tudott lenni.

Ziyech karrierje korábbi szakaszában kizárólag Hollandiában játszott, az általa négy éven át szolgált Ajaxot megelőzően a Heerenveen (2012-2014) és a Twente (2014-2016) futballistája volt.

A spanyol médium szerint az angol sztárcsapat korábbi vételáránál olcsóbban is értékesítheti a mérsékelt lehetőséghez jutó labdarúgót.