Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a magyar válogatott alapembere

Az RB Leipzig magyar válogatott védőjét, Willi Orbánt a szerdai, Wolfsburg elleni Német Kupa-negyeddöntőjének félidejében cserélték le sérülés miatt. A Kicker szerint lehet, hogy meg kell műteni a 28 éves védőt.

„Willinek megsérült a csuklója, úgy tűnik, eltört” – idézi a Kicker Julian Nagelsmannt, a lipcsei csapat vezetőedzőjét. Orbán valószínűleg két perccel a meccs kezdete után sérült meg. A Kicker azt írta, legrosszabb esetben meg kell műteni Orbán törött kézközépcsontját. Ha így lesz, szinte biztosan nem játszhat szombaton a Freiburg ellen és jövő héten a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.
Azt nem tudni, hogy a magyar válogatott március végi világbajnoki selejtezőire felépül-e a hátvéd, aki a mostani idényben harminc tétmérkőzésen összesen öt gólt szerzett a Leipzig színeiben. Marco Rossi már elveszítette egy Lipcsében játszó alapemberét, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sportnak azt nyilatkozta, hogy egészen biztosan nem számíthat majd egyik legfontosabb játékosára, Szoboszlai Dominikre a márciusban megrendezendő világbajnoki selejtezőkön, kérdés, hogy Orbán felépülése mennyi időt vesz majd igénybe.